top of page

Üdvözlünk a Magu völgy blogján!



Üdvözlünk a MAGU valley környékén, a völgyben, ahol a varázslatos erdei lények, maguk művelnek csodákat. Ahol szívesen beszélünk a lassításról, a természetről és az apró csodákról. Ha kíváncsi vagy pontosan (inkább nagyjából) miről lesz szó a blogon, akkor vár ez a rövid összefoglaló.


Lilla & Amarilla, a MAGU völgyet megálmodó anya-lánya páros


Lilla igazi virágokról muzsikáló, erdő-mező felfedező. A soproni zeneiskolában több mint húsz éve tanítja a hegedülés csínját-bínját növendékeinek. A blogolásban nincsen tapasztalata, de a festésben, a művészetekben és a természetjárásban annál inkább. Így ezek mindenképpen a kedvenc témái közé tartoznak.


A duó fiatalabbik tagja Amarilla, egy igazi pedagógia rajongó, és (kettőből kettő szavazattal egyöntetűen) a maguk királynője. A bécsi egyetemen rengeteg érdekességet hallgat az oktatásról, a nevelésről és a tanulásról. Nagy szenvedélye a tánc, ezért legnagyobb örömére (pandémiától mentes időkben) táncot is tanít. A blogolásban annyi tapasztalata van, mint számos “kétezertízatinikoromfénykora” lánynak, azaz már próbálkozott, sőt élvezte is, de sokáig nem tartott ki mellette, mert aztán jött 2011 és a tánc. Viszont az íráshoz fűződő lelkesedése azóta sem csüggedt, így a blogposztokban is az ő (az én?) - minden bizonnyal egy ideig még kissé bizonytalan - hangját hallhatjátok.


Téged is szeretettel várunk a MAGU völgybe!


Szeretnénk a számunkra kedves témákról beszélni és bízunk benne, hogy nyitott szemekre és nyílt szívekre találunk. Sőt, örömmel hallgatjuk bármelyik völgybe látogató hangját, véleményét és élményeit, tapasztalatait ezekkel a témakörökkel kapcsolatban. Tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül, és Te sem vagy, a MAGU völgyben mindig tárt karok várnak.


Egy közösséget szeretnénk építeni, ahol jól érzik magukat az emberek, akik szívesen járnak a természetbe, úgy becsülik a fákat, mint a jó barátaikat, jól esik számukra egy mély lélegzetvétel a friss erdei, mezei illatokból és szeretnének lassulni egy kicsit. Ha magadra ismertél, jó helyen jársz!


Mik a számunkra kedves témák?


Mondhatnánk, hogy minden is, de szeretnénk olyan tartalmat átadni, amit autentikusan képviselünk. Így készítettünk egy listát a négy kedvencünkről, amikről gyakrabban olvashattok majd a jövőben.


Comments


bottom of page