top of page

A vándorkártyák története

Vándorkártya = egy kis kedvesség, ami a völgyből induló szeretet-ösvényen vándorol

Mindannyian más életet élünk


Minden kedves cselekedet tovább terjed, mint azt valaha is gondolnád. Egy támogató szó, egy ölelés, vagy csak egy perc osztatlan figyelem apróságnak tűnhet, de lehet, hogy valakinek éppen elég ahhoz, hogy szebbé varázsold a napját, vagy valaki másnak éppen ez kell ahhoz, hogy egy kis löketet és lendületet kapjon valamihez.


Mindannyian más életet élünk, még a legközelebbi barátainkról sem tudhatjuk maradéktalanul, hogy éppen mi folyik életük tengerén. Sőt! Néha még saját magunkról sem tudjuk eldönteni, hogy éppen lebegünk a felszínen vagy viharos vizeken evezünk vagy csendes, ringató hullámok között süllyedünk tehetetlenül.


Az az apró kedves gesztus, lehet, hogy éppen egy sziget, melyen megpihenhet az illető, hogy vegyen egy mély lélegzetet, mielőtt folytatja az útját. Az a cseppnyi szeretet, lehet, hogy éppen a várva várt édes víz az óceán közepén.


Így készültek a kis virágok a vándorkártya csomaghoz #btsmaguvalley

Idén igazán emlékezetesen ünnepeltünk az Anyák napját, minden perce a völgyben telt, sok alkotással, nevetéssel. Ennél tökéletlenül tökéletesebben nem is sikerülhetett volna.


Ötleteléssel indult a nap, összegyűjtöttünk egy tucat kedves szót és kifejezést, majd kiválogattuk közülük a kedvenceinket. Ami számomra igazán különlegessé tette, hogy én is kézbe vettem egy ecsetet, és egy kis segítséggel megfestettem a saját kisvirágaimat, amik közül négyet be is válogattunk a vándorkártyapakliba.


Ki tudod találni, hogy melyiket ki festette?



szeretlek - köszönöm - lassíts egy kicsit - képes vagy rá - adj időt magadnak - számíthatsz rám - varázslatos vagy - hálás vagyok érted


Varázsszavak, melyeket néha elfelejtünk, és kimondatlanul maradnak. Amikor hozzád kerül a kártya, bizonyára mosolyt csal a szívedre. Ha eljön az alkalom, add tovább és vele együtt:


"Adj tovább egy kis szeretetet!"


- ezzel az üzenettel vándorolnak kézről kézre ezek a kis kártyák, mert hiszünk benne, hogy egy apró figyelmesség egyre csak gyarapodik, ahogy tovább és tovább vándorol, és közben csodákra képes. 🧡










Comments


bottom of page